Løsningsbeskrivelser

Kommunikation direkte på ansøgningen

Nedenfor kan du læse om muligheden for at kommunikere direkte med kursisten på selve ansøgningen. Du får også mulighed for med helt få klik at indhente manglende dokumentation. 
Klik her: Kommunikation direkte på ansøgningen

Send låst kurv til kursist

Nedenfor kan du se løsningsbeskrivelsen for at sende en låst kurv til kursisten. Dette vil sige at kursisten ikke kan tilføje/fjerne hold i kurven - men blot skal bekræfte tilbuddet, indtaste data - evt. dokumentation og betale. Herefter godkendes ansøgningen automatisk. 
Klik her: Send låst kurv

AVU under 25 - Tro og Love

Nedenfor kan du læse om udvidelsen til tro og love erklæringen som vedrører AVU under 25. 
Klik her: AVU under 25

SEO og Tracking

Nedenfor kan du læse løsningsbeskrivelsen for SEO-optimeringen, som er på vej til levering i maj, 2019. Efter bestilling af projektet, er der også tilføjet lidt på tracking. 
Klik her: Løsningsbeskrivelse SEO og Tracking

Webshop

Nedenfor kan du læse den oprindelige løsningsbeskrivelse. Den giver et godt billede at alle de grundlæggende funktioner, men husk at der er udviklet en del på shoppen, så nogle af detaljerne kan være ændrede. Spørg hvis du er i tvivl. 
Klik her: Løsningsbeskrivelse webshop

Holdliste

Nedenfor kan du læse løsningsbeskrivelsen for holdlisten. Den nye holdliste blev lavet i 2017, og gav kursisterne en mulighed for at lege med deres skema, inden de nåede helt ind i kurven, og forbedrede dermed brugeroplevelsen massivt. 
Klik her: Løsningsbeskrivelse holdliste

Send kurv til mail

Nedenfor kan du læse mere om funktionen send kurv til mail. Funktionen forbedrede brugeroplevelsen for kursisterne, da den nu giver mulighed for at sende kurvens indhold til en mailadresse, og ved en senere lejlighed blive linket tilbage for at fortsætte sin ansøgning. 
Klik her: løsningsbeskrivelse - kurv til mail

Tro og Love er klæring

Nedenfor kan du se mere den konfigurerbare tro og love-erklæring. Denne gav mulighed for at det enkelte VUC selv kan vurdere, hvad de vil spørge om i tro- og love erklæringen. Samtidig overføres tro- og love erklæring til Ludus Web's dokumentarkiv, og dato for afleveret tro- og love sættes til d.d.
Klik her: løsningsbeskrivelse tro og love