Tilmelding & afbestilling

Tilmelding til vores arrangementer sker via denne hjemmeside i listen for kommende arrangementer. Hører du ikke mere fra os efter din tilmelding, kan du betragte dig som tilmeldt. I modsat fald vil vi kontakte dig hurtigst muligt med nærmere information. Du er altid velkommen til at skrive til info@vuchosting.dk med spørgsmål.

Bemærk venligst, at der ved arrangementer vil være et begrænset antal pladser.
COLOURBOX7145003_skolelicens_terms_and_conditions(1)

Afbestilling

Vi er underlagt afbestillingsregler fra vores samarbejdspartnere - konferencesteder og undervisere. Derfor har vi udarbejdet afbestillingsregler der matcher dem vi er underlagt.

1. Afbestilling senest 30 dage før første arrangementsdag kan ske uden beregning.

2. Foretages afbestilling mindre end 30 dage før første arrangementsdag, faktureres der som udgangspunkt for denne tilmelding, medmindre man sender en anden i stedet for, eller der kan optages en deltager fra en eventuel venteliste. VUCHosting vil altid afsøge med kursussted/booket underviser om der kan aflyses uden beregning efter fristen. 

3. Afbestilling på dagen eller udeblivelse, vil altid blive faktureret med arrangementets fulde deltagerbetaling.

BEMÆRK: Tilmelding er bindende og personlig. Du kan ikke "reservere" pladser i eget navn for en sikkerheds skyld, som så byttes senere. Dette skaber unødig meget administration omkring arrangementer, da der kan være holdopdelinger baseret på fagrgruppet. Dertil har vi ofte ventelister, og forudreserverede pladser går ud over de kolleger der gerne vil tilmelde sig.  


Afbestilling skal altid ske til: info@vuchosting.dk mærket med "afbestilling til xxx (hvilket arrangement det drejer sig om samt dato )"