Register for Test og Udvikling

COLOURBOX44630497

Vi har brug for testere til at kvalitetssikre nye releases af Ludus og Ludus Suite. Testen foregår typisk online. Alle timer brugt på test tæller med i det samlede regnskab omkring udviklingstimer i det administrative fællesskab.

For hver testopgave eller udviklingsopgave som VUCHosting skal bruge deltagere til, vil du blive inviteret til at deltage i særskilt. Det er din opgave at cleare deltagelsen med din lokale ledelse på dit VUC. 

Test af nye releases handler om målrettet fokus på opgaven. Du vil få hjælp til at hvilke fejlrettelser og nye funktioner du skal teste, og du vil evt. få udleveret en oversigt med vejledning. Men det vil være dit ansvar at teste grundigt, og være kreativ med at komme helt ud i hjørnerne med din test.

Vi forventer at du har et godt kendskab til Ludus Suiten indenfor det område, der skal testes. Vi indkalder typisk medarbejdere, som vi ved har en særlig kompetence indenfor netop det, som den nye release indeholder. Derfor har vi brug for at vide, hvad netop dine special-kompetencer er, så vi ved hvornår vi kan invitere dig til at være med til test eller udvikling.

Tilmelding som tester/udvikler er IKKE bindende. Vi inviterer blot - du og din leder afgør om du har mulighed for at være med.

Meld dig som tester

COLOURBOX47522519